Notícies

L'agenda cultural d'aquest dilluns, 25 de gener de 2016

Comencem l’agenda a Cervera on el museu comarcal de la Segarra mostra l’evolució del territori català.

L’exposició analitza la interacció entre els homes i l’entorn a través de l’arquitectura del paisatge en contextos diversos, com l’alta muntanya, els secans, els ragadius, les hortes i les planes. A més reflexiona sobre l’estat d’aquest patrimoni i la seva futura evolució. La mostra es pot visitar fins el 6 de febrer.

També fem parada a l’espai Guinovard d’Agramunt on es pot veure una exposició que recorda els bombardejos del Guernica i d’Agramunt.

La mostra, que denuncia la guerra que s’apodera de l’espai, es pot visitar fins el 27 de març.

En canvi la galeria Terraferma de Lleida acull una mostra de l’artista malagueny Cristóbal Pérez García.

L’exposició inclou una sèrie de pintures que mostren imatges de ciutats tan dispars com Nova York o Madrid, a més de paisatges o càlides escenes quotidianes. La mostra estarà oberta fins el 4 de febrer.

Continuem a Lleida perquè la sala Montsuar de l’Instituts d’Estudis Ilerdencs acull l’exposició l’arquitecte lleidatà Ramon Maria Puig.

>La mostra plasma tant la seva trajectòria professional com el seu important compromís cívic.

Acabem a la biblioteca pública de Lleida que inaugura la quartsa edició del cicle de tertúlies cuinant entre llibres. En aquesta ocasió es destinarà a Suècia.

Els participants llegiran novel.les d’escriptors suecs i es degustaran receptes típìques d’aquesta cuina. La sessió està prevista a les 6 de la tarda.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.