Notícies

L'agenda cultural d'aquest dijous del programa 'Un dia més'

Inauguració de l'exposició 'L'hospital sueco-noruec d'Alcoi', de l'artista Antoni Miró, a Lleida, a la seu de l'Institut d'Estudis Ilerdencs. L'exposició és dedicada a aquesta institució sanitària creada per comitès de solidaritat escandinaus durant la Guerra de 1936-1939. Es podrà veure a la sala Montsuar fins al 22 de gener.
Més informació: http://www.fpiei.cat/sites/default/files/Invitaci%C3%B3AntoniMiro.pdf

Conferència 'Cervera després de 1713: un període de canvis estructurals', a càrrec de l'historiador Josep M. Llobet Portella. Es farà a les 7 de la tarda, a l'antiga biblioteca de la Universitat de Cervera. És part del 7è Congrés d'Història Moderna de Catalunya, que té com a lema 'Catalunya, entre la Guerra i la Pau: 1713-1813' organitzat pel Departament d’Història Moderna de la Universitat de Barcelona.
Abans, a les 5 de la tarda, hi haurà la intervenció de Josep Juan Vidal, de la Universitat de les Illes Balears, i la de Jesús Morales Arrizabalaga, de la Universitat de Saragossa.
Programa: http://www.ub.edu/historiamoderna/wp-content/uploads/2013/12/VII-Congr%C...

El biòleg Delfi Sanuy Castells, catedràtic de la Universitat de Lleida, oferirà la xerrada 'L'origen de la vida a la terra'. Es farà a Sant Guim de Freixenet, al Centre Cívic Mestre Viaña, a les 8 del vespre. És part de l'Aula d'Extensió Cultural de la Segarra.

Conferència 'Microorganismes extremòfils, explorant els límits de la terra', a càrrec d'Emilio Ortega Casamayor, Investigador del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) al Centre d'Estudis Avançats de Blanes, al departament d'Ecologia Continental. La xerrada es farà dins del cicle 'TàrregaCiència', a la Biblioteca Central Comarcal.

Representació de l'obra de teatre 'He vist un estel', a càrrec de la companyia Treu banya. Organitzada per l'associació de mares i pares d'alumnes general de les escoles bressol municipals de Lleida. Es farà al es 6 de la tarda, al Teatre de l'Escorxador.

Avui es fa el Pessebre Vivent de la Fundació Agropecuària de Guissona, entre dos quarts de 7 de la tarda i dos quarts de 8 del vespre, a la sala del Centre de Dia de la Fundació.

Trobada del grup de lectura 'Llegim i +', a dos quarts de 6 de la tarda, a la Biblioteca Marquès d'Olivart, de les Borges Blanques.

Presentació del llibre ‘Menjar bé, una qüestió d’intel.ligència’, de Pilar Sempau, metge especialitzada en alimentació. Es farà a les 7 de la tarda, a la seu a Lleida del Col.legi d’Enginyers Tècnics Industrials.

Festival de Nadal i torronada per a la Marató, aquesta tarda, a la llar del productor de Castelldans; organitzada per l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'escola Timorell.

Concert de la coral Sant Isidori, a dos quarts de 6 de la tarda, a la residència Can Jaques, de Mollerussa.

Xerrada 'Finançament: eines, utilitzar-les i demanar-les', a càrrec de Salvador Pifarré. Es part dels seminaris de creació d'empreses innovadores del cicle 'Els Dijous Emprenedors'. Es farà a les 7 de la tarda, a la sala d'actes del Centre d'Empreses Innovadores de Cervera.

Concert nadalenc a càrrec de Rondalla Gent Gran, dirigida per Álvaro López, i de la Coral Sant Anastasi, dirigida per Antonieta Melé i acompanyada per la pianista Dolors Mor. També hi haurà un recital de poemes a càrrec d’Albert Llorens. Es farà al CaixaFòrum de Lleida, a les 5 de la tarda.

La fisioterapeuta Mireia Serret oferirà una xerrada sobre la prevenció i rehabilitació del limfedema en pacients operades de càncer de mama. La farà a dos quarts de 8 del vespre, a Cervera, al centre sanitari UMED, dins del cicle 'Prevenir o patir'.

Última sessió del programa 'Créixer en família' per orientar les famílies en el seu paper educatiu. Es farà a dos quarts de 7 de la tarda, a Mollerussa, a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila.
Programa: http://mollerussa.cat/public/1/activitats/6d9cb7de5e8ac30bd5e8734bc96a35...

Exposició 'Art, natura i arquitectura', dedicada al difunt arquitecte Josep Mora. Es pot veure al castell de Concabella fins al 15 de gener.

Comentaris

UNO DE LOS MEJORES ARTISTAS DE CONOZCO Y MUY POCO PRODIGADO ÚLTIMAMENTE. PARA CUANDO ESA GRAN EXPOSICIÓN EN LA LONJA DEL PESCADO EN ALICANTE!!
There is clearly a bundle to realize about this. I suppose you made some good points in features also. dedgcdcdkdee

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.