Notícies

L'acusat del crim d'Alfarràs diu que va apunyalar les víctimes perquè sentia veus, anava drogat i les volia "escarmentar"

ACN

L'home està acusat d'haver matat a ganivetades un home de 56 anys i d'haver ferit la seva filla de 33 al domicili on tots dos residien

L'acusat del crim d'Alfarràs diu que va apunyalar les víctimes perquè sentia veus, anava drogat i les volia "escarmentar". Nega, però, que els volgués matar, i de fet creu els ha vist a la presó treballant d'electricista i d'infermera.

Aquesta ha estat la declaració de l'acusat d'haver matat a ganivetades un home de 56 anys i d'haver ferit la seva filla de 33 al domicili on pare i filla residien a Alfarràs, el maig de 2016. L'acusat, de 36 anys, i que pateix esquizofrènia paranoide des dels 18, ha dit que els va apunyalar perquè els volia "escarmentar" perquè li venien droga de mala qualitat i perquè les veus li deien que ho fes. Ha negat, però, que els volgués matar, i de fet creu que tots dos segueixen vius i assegura que els ha vist treballant a la presó de Can Brians, on està ingressat a la unitat de psiquiatria.

El judici pel crim d'Alfarràs, amb jurat popular, ha començat aquest dilluns a l'Audiència de Lleida i s'espera que s'allargui fins divendres.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.