Notícies

L'acusada de voler matar el marit a Mollerussa i intentar drogar-lo amb unes natilles amb pastilles diu que eren per a ella

ACN

Assegura que es pren la medicació barrejada amb les postres i que va ser el seu home qui la va agredir perquè es va negar a mantenir relacions sexuals

L'acusada de voler matar el marit a Mollerussa i intentar drogar-lo amb unes natilles diu que eren per a ella. La dona assegura que es pren la medicació barrejada amb les postres. El judici ha començat aquest dimecres a l'Audiència de Lleida, i està previst que s'allargui fins dijous. En ell, la dona ha assegurat que va ser el seu home qui la va agredir perquè es va negar a mantenir relacions sexuals.

Per contra, tant l'home com les filles de la parella han assegurat que la dona no pren medicació. L'home ha assegurat que la seva dona li va oferir unes natilles que tenien mal gust i que en pujar al lavabo el va agredir amb una ampolla de cava i altres objectes al cap.

L'agressió va passar el febrer de 2018 al domicili de la parella, a capital del Pla d'Urgell. La fiscalia demana per a l'acusada, de 53 anys, vuit anys de presó per un delicte d'intent d'homicidi. L'acusació particular sol·licita també una pena de vuit anys i la defensa en demana l'absolució.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.