Notícies

L'Actel Força Lleida és l'equip de la LEB Or que menys diners rep de les institucions

Ua1 Lleida Ràdio

El pressupost anual del club lleidatà és de 600.000 euros, el mateix que aporta la Diputació de Lugo a l'equip d'aquesta ciutat

L'Actel Força Lleida és l'equip de la LEB Or que menys diners rep de les institucions. Per contra, és el club que compta amb més espònsors i patrocinadors.

El president de l'entitat, Félix González, ha explicat a Ua1 Lleida Ràdio que agraeix el suport del teixit empresarial, que cada vegada és més gran, i confien que continuï creixent. Tot i això, apunta que aquest ha d'anar acompanyat del suport institucional, ja que és necessari per a la supervivència del club. "Una cosa és ser independents, i una altra necessitar les institucions", diu González, que explica que "tots els clubs de la LEB Or reben més suports per part de les institucions que nosaltres. Només la Diputació de Lugo els dóna 600.000 euros, que és tot el nostre pressupost". Afegeix que "nosaltres tenim més anuncis i més patrocinadors que els altres clubs, i tenim menys pressuposts. Per què? Pel paper de les institucions".

D'altra banda, i en plana estrictament esportiva, González creu que, malgrat la derrota del passat cap de setmana contra l'Ourense, encara hi ha opcions de jugar la promoció d'ascens a la primera divisió del bàsquet estatal. "Si guanyem els 8 partits que queden, estarem en playoff segur", assegura, i confia que "quan l'Ablaye Mbaye torni a l'equip i tinguem la plantilla completa serem molt més competitius que fins ara".

El proper partit de l'Actel Força Lleida serà aquest divendres a la pista del Valladolid, 10è en la classificació amb 37 punts, 1 més que els de la Terra Ferma. Igual que els lleidatans, els val·lisoletans porten una ratxa de 4 derrotes consecutives a la lliga.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.