Notícies

"La victòria d'una gran família", l'editorial de la Miriam Garcia a l'Informatiu Migdia

Ajuntament de Lleida

Avui els lleidatans estem de celebració. I parlo en general de tots els lleidatans perquè, qui més o qui menys, tots ens alegrem pel triomf del Lleida Llista. Un club que ha tocat el cel de les competicions europees, assolint la Copa CERS, la UEFA de l'hoquei patins, i fent-ho a casa, envoltats de la seva afició. Hi pot haver quelcom més gratificant?

Doncs sí, fer-ho com ho han fet ells: passet a passet, fent una feina de formiga. Recollint els fruits de moltes temporades al peu del canó. I sobretot, treballant i cuidant la seva base social: la pedrera, els socis (pocs, però fidels), i els jugadors.

Aquells qui ho veiem des de fora (perquè tampoc em vull atribuir un mèrit que no tinc, no sóc una gran aficionada a l'hoquei patins) veiem al Llista com una gran família. Una de ben avinguda. I, malgrat ser, per a alguns, el "germà petit" de l'esport lleidatà, ha demostrat que la humilitat dels petits és el que et pot fer arribar a ser el més gran de tots.

Potser n'haurien d'aprendre altres, d'això. Però, és clar, la humilitat i la capacitat de sacrifici són coses que no s'aprenen d'un dia per l'altre.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.