Notícies

La Universitat de Lleida podria impartir graus sencers de manera on-line de cara al curs vinent

La mesura es va anunciar durant el darrer Consell de Govern de la UdL i es podria aprovar pròximament

La Universitat de Lleida podria impartir graus sencers de manera on-line de cara al curs vinent. Així es va anunciar en el passat Consell de Govern de la UdL, i la mesura es podria aprovar pròximament.

Aquesta formació s'emmarcaria en el Pla de Docència reglada on-line que s'està elaborant des de la institució. Aquest pla contempla la instauració de titulacions que s'impartirien totalment a distància, i d'altres semipresencials amb percentatges variables d'assistència. Les primeres serien quelcom nou a la Universitat de Lleida, ja que actualment es fan algunes assignatures a distància, però no titulacions senceres. La nova aposta pels graus íntegrament on-line suposaria un pas quantitatiu i qualitatiu, segons ha explicat el vicerector de camps de la UdL, Jesús Avilla.

El Pla de Docència reglada on-line contempla dues titulacions de grau que podrien començar a impartir-se de cara al curs vinent, tot i que el Pla encara ha de ser aprovat.

D'altra banda, el Pla també contempla potenciar la docència semipresencial, amb un percentatge d'assistència variable. Aquesta no implicaria grans percentatges d'assistència, segons ha apuntat Avilla, que podrien ser de dues setmanes al principi i al final del curs. Això, segons el vicerector, fa que els alumnes se sentin més integrats a la universitat on han cursat els seus estudis.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.