Notícies

La UGT emplaça el Govern a oferir propostes "serioses" si vol evitar la vaga de funcionaris del dia 12

ACN

El secretari general, Camil Ros, crida el sector públic i concertat a donar suport a l'aturada, i a la resta de la ciutadania a sumar-se a les manifestacions

La UGT emplaça el Govern a oferir propostes "serioses" si vol evitar la vaga de funcionaris del dia 12. Ho ha dit des de Lleida el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, que ha cridat al sector públic i concertat a donar suport a l'aturada. La vaga ha estat convocada per UGT, CCOO i la USOC per exigir el retorn de les pagues extres del 2013 i 2014.

Ros ha deixat oberta la porta al diàleg però s'ha mostrat convençut que després d'escoltar les propostes del Govern i la compareixença del conseller Puigneró al Parlament "no hi ha solució". El responsable de la UGT ha fet una crida a "tots els sectors públics de la Generalitat i a tots els sectors concertats" a donar suport a la vaga i també ha demanat que se sumi a les manifestacions previstes durant la jornada "tota aquella gent que està en contra de les retallades i per unes polítiques socials i per un estat del benestar potents".

D'altra banda, el secretari general de la UGT ha tornat a insistir en la necessitat que hi hagi pressupostos, tant a l'Estat com a la Generalitat. Per aquest motiu, ha emplaçat el PDeCAT i ERC a negociar a l'Estat, i al PSC i a Catalunya En Comú-Podem a fer-ho a Catalunya.

Per últim, Ros ha expressat "respecte" per la vaga de fam que han iniciat alguns dels presos independentistes perquè, diu, estan "en la defensa dels drets humans i de la democràcia" i ha reconegut que "és dur per la gent que la fa i sobretot pels familiars".

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.