Notícies

La UGT convoca a uns 13.000 treballadors dels serveis públics i concertats de la Generalitat a la vaga general de Lleida

UA1

El sindicat espera la participació de 30.000 treballadors arreu de Catalunya

Segons la UGT, es vol denunciar al Govern les retallades, la falta de personal i les condicions de treball, especialment dels serveis de sanitat i d’ensenyament.

El secretari del sector d’educació de la UGT, Josep Maria Ibáñez, ha explicat que "hi havia un conjunt d'acords que s'haurien d'haver complert. Com l'increment de mestres, en fa falta més. També volem que els interins cobrin als sis anys, i no als nou anys".

El secretari del sector de la Sanitat, Alex Trullàs, ha dit que fa falta millorar els serveis a Catalunya, "ens trobem amb una manca de professionals, la sanitat Catalunya no és atractiva. I és comprensible perquè a altres llocs hi ha menys treball i és diferent que aquí".

La manifestació, convocada per aquest dimecres, tindrà lloc arreu de Catalunya. A Lleida, al llarg del matí es duran a terme piquets informatius i una concentració davant de la Delegació del Govern.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.