Notícies

La Titan Desert 2019 tindrà accent lleidatà

Un equip de 18 corredors de l’Ekke encapçalats per l’olímpic Sergi Escobar prendran part d’aquest esdeveniment esportiu

El Marroc acull una nova edició de la Titan Desert que se celebrarà del 28 d’abril al 3 de maig. Una Titan Desert que enguany comptarà amb participants vinguts de les terres de Lleida com serà l’equip de l’Ekke.

L’equip serà un dels més nombrosos de tot el món a participar a la Titan, amb un total de 18 corredors i tres acompanyants (un mecànic, un massatgista i el cap de premsa). Es dona la circumstància que per a tots serà la primera participació en aquesta competició, excepte Carlos Cuenca, que complirà la setena participació; i per a Escobar –medalla de bronze olímpica en persecució als Jocs d’Atenes de 2004- que hi ha participat en dos ocasions classificant-se entre els 20 primers.

Kike Borràs, responsable tècnic de la Ekke Titan Desert 2019, ha explicat que el fet que a nivell audiovisual es pugui conèixer, dia a dia, el seguiment de la cursa a través dels participants és un dels fets diferencials de l’equip.

La Titan Desert està considerada una de les curses de BTT per etapes més importants del calendari internacional. Està dirigida a tots els aficionats a la BTT que volen superar-se i viure una experiència única. Un recorregut en el qual preval l'orientació i la resistència a través dels paisatges més increïbles del Marroc amb infinites planes desèrtiques, dunes i muntanyes impressionants.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.