Notícies

La senadora lleidatana Sara Vilà deixarà la primera línia política al final d'aquesta legislatura

Ua1 Lleida Ràdio

Aquesta és la intenció de Vilà, que espera que el present mandat no acabi abans d'hora per la convocatòria de noves eleccions

La senadora lleidatana Sara Vilà deixarà la primera línia política al final d'aquesta legislatura. Aquesta és la intenció de Vilà, que espera que el present mandat no acabi abans d'hora per la convocatòria de noves eleccions.

Vilà va entrar en política des de l'àmbit municipal com a regidora a l'Ajuntament de Rosselló el 2011. Un any més tard era escollida diputada al Parlament per Iniciativa per Catalunya, on va ser-hi una legislatura. Posteriorment, el 2016, va ser designada senadora per Catalunya en Comú, càrrec que ha renovat en aquest mandat. Vilà ha explicat a UA1 Lleida Ràdio que creu que "8 anys dedicats a la política i com a càrrec públic està bé. Et dóna temps per aprendre i per donar el millor de tu mateix, i això és el que he intentat fer en aquests anys, i crec que amb això ja he complert".

Pel que fa a les qüestions a tractar en aquesta nova legislatura, Vilà explica que, malgrat que el Parlament encara funciona a mig gas, ja han entrat algunes preguntes sobre el conflicte per les cigonyes a la catedral de Lleida. A més, també s'han presentat al·legacions al projecte estatal de l'N-230, perquè considera que s'ha tingut molt poc en compte el territori. Un altre dels cavalls de batalla de Vilà al Senat serà la defensa de l'aranès. La comú creu que la cambra territorial és el millor espai per debatre sobre la qüestió lingüística, i considera que aquest tema agafarà bastant volada aquesta legislatura.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.