Notícies

La primera passa per arribar als play-off és el TAU Castelló

L’ICG Força Lleida afronta el primer dels sis partits que queden conscient que la promoció d’ascens passa per guanyar-los tots

Aquest dimecres passat Jorge Serna, entrenador de l’ICG Força Lleida ja va deixar clar que l’equip s’aferraria a totes les poques opcions que hi hagi per a disputar a final de la temporada els play-off d’ascens a l’ACB.

En aquest sentit, per aconseguir aquest segon objectiu el que toca és guanyar quasi bé els sis partits que resten de temporada regular.

El primer d’ells és davant el TAU Castelló, equip amb qui l’ICG Força Lleida va perdre a la primera volta 70 a 66. Un conjunt, el castellonenc, que Jorge Serna, entrenador dels de negre, valorava i definia de la següent forma: “Castelló és un equip molt difícil de defensar. Tot el seu joc interior és molt polivalent, són com quatres i mig o quatres. Serà una batalla on nosaltres hem d’intentar fer-los-hi mal a prop de la seva cistella”.

El propi Serna creu que el perill del Castelló passa sobretot per un joc interior que ha catalogat “d’atípic” i ha afegit que “no saps molt bé qui és el que juga de 4 i de 5. Defensar als seus jugadors serà molt complicat ja que són molt dinàmics i encaren molt, fins i tot tenen amenaça de tres”.

Igualtat màxima pel que fa a la classificació entre ambdós equips i és que l’ICG Força Lleida ocupa l’onzena posició amb tretze victòries i el TAU Castelló és dotzè amb dotze partits guanyats.

Recordem que el partit és aquest divendres al Barris Nord de Lleida a les nou de la nit.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.