Notícies

La Presidenta del PP de Lleida, Marisa Xandri, considera perillós el retorn d' Abdelwahab Houzi

Houzi tornaria a la capital del Segrià per posar-se de nou al front de la comunitat islàmica de la mesquita del Carrer del Nord.

La Presidenta del PP de Lleida, Marisa Xandri, considera que el retorn de Abdelwahab Houzi a la ciutat de Lleida és una notícia “dolenta per la llibertat i la democràcia”. Houzi tornaria a la capital del Segrià per posar-se de nou al front de la comunitat islàmica de la mesquita del Carrer del Nord.

Houzi és conegut com a un dels principals líders del corrent salafista a Catalunya. Per això, Xandri demana vigilancia en tots els sentits i ho valora com un atac frontal a la seguretat ciutadana de Lleida

Marisa Xandri demana que hi hagi un control de les activitats de la mesquita per part de totes les forces policials. També espera que totes les forces polítiques de la ciutat, actuin si veuen algun tipus d'activitat sospitosa per garantir la seguretat als ciutadans de Lleida.

Houzi substituirà ara l’actual imam de la comunitat, Raichid Tisaid. Houzi però, ja havia estat dirigint el col•lectiu des del 1999 fins el 2014 .

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.