Notícies

La presidenta del PP de Lleida denúncia la recepció d'un anònim al seu domicili

PP Lleida

En ell, explica la diputada al Parlament, s'amenaça la seva família i es titlla als membres del Partit Popular de "feixistes"

La presidenta del PP a Lleida, Marisa Xandri, ha presentat una denúncia davant els Mossos d'Esquadra per la recepció d'un anònim al seu domicili. En ell, segons la diputada al Parlament, s'amenaça la seva família i es titlla als membres del Partit Popular de "feixistes".

Xandri afirma que l'anònim ha aparegut aquest dilluns damunt la seva bústia. Això, diu, la preocupa especialment, ja que implica que l'autor o autors de l'anònim saben on viu. En el text es pot llegir "Arreu del món s'ha vist el que passa. Fora fascistas = PP. Violència a la vostra família!!". La diputada al Parlament ho vincula amb la situació política que viu el país, i en culpa al moviment independentista. Segons Xandri, "aquesta revolució dels somriures que fan veure que estem vivint a Catalunya no ho és tant. Més aviat vivim en una societat on la intolerància cada cop està més present".

Xandri ha presentat aquest dimarts la denúncia corresponent davant els Mossos d'Esquadra. Ara, ha explicat, s'està a l'espera de recuperar les imatges d'una càmera de seguretat propera al seu domicili per intentar identificar els responsables de la nota.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.