Notícies

La plataforma Prou Morts a l'N-240 considera insuficient l'alliberament de l'AP-2 per reduir la sinistralitat

L'alcalde de les Borges Blanques continua insistint en la necessitat de ''desdoblar o duplicar'' la carretera perquè l'autopista no és prou ''permeable''

L’alcalde de la capital de Les Garrigues i portaveu d’aquesta plataforma ha anunciat que demanaran una reunió amb els nous responsables de Foment per 'veure quina és la seva estratègia
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet també recalcava fa uns dies, la necessitat d'invertir en la millora de l'N-240 per acabar amb la seva elevada sinistralitat.

Entitats i partits de Ponent reben amb satisfacció l'anunci d'aquest rescatar. Tot i això i amb la mateixa línia que la Plataforma Prou Morts a l’N-240, demanen que no s'hagi d'esperar tres anys ja que mentrestant hi continuaran havent morts en aquesta via.

El portaveu de l'Ateneu Popular Garriguenc, Ramon Queralt, ha recordat que això ja és el que va dir que faria el darrer govern espanyol del PSOE i que per això ara cal agafar aquesta proposta amb totes les ''reserves i prevencions possibles''.

L'Ateneu, conjuntament amb el col•lectiu Conca 22 de la Conca de Barberà, va liderar l'estiu de 2013 la presentació de la coneguda com a 'Declaració de Montblanc', on es reclamava l'alliberament del peatge de l'AP-2.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.