Notícies

A la plantilla del Lleida Esportiu li costa explicar què està passant

Aquest dimecres en l’atenció als mitjans de comunicació el capità Álex Albistegi i Iván Zotko han transmès el missatge i l’estat d’ànim en la qual es troba la plantilla blava després de sumar únicament un punt en els dos partits seguits a casa seva

Just després de la derrota davant l’Olot del passat diumenge dues veus importants i veteranes del vestuari del Lleida Esportiu com són Pau Torres i Joan Oriol van deixar clar que era incomprensible el que li estava passant a l’equip i el que li havia passat, sobretot, en els dos partits al Camp d’Esports. Un missatge que avui el capità del Lleida, Álex Albistegi ha repetit, incapaç d’explicar què li està passant a l’equip de la Terra Ferma. Albistegi afirmava que "no és fàcil explicar-ho. Vam tancar l'any 2018, molt bé, amb bones sensacions; vam tenir un mes de gener dolent i el club va decidir canviar el cos tècnic, llavors hi ha hagut un procès d'adaptació amb el nou míster amb qui crec que em tret uns bons resultats, tret dels dos partits a casa on no hem tret bons resultats. Encara ens falta encaixar les peces i posar en pràctica les idees de l'entrenador".

Per la seva part el central ucraïnès Ivan Zotko confirmava la mala imatge de l’equip i deia que ara mateix només pensen en l’important duel davant l’Hércules:

I és que el Lleida Esportiu s’enfronta aquest dissabte, ni més ni menys, que amb l’Hércules d’Alacant equip que té els mateixos punts que els blaus, 46, però fora de la zona de playoff. D’empatar, els lleidatans estarien automàticament fora de les quatre primeres posicions.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.