Notícies

La plantilla del Lleida Esportiu incapaç d’explicar què ha passat aquesta temporada

Pedro Martín, Marc Martínez i César Soriano han atès als mitjans de comunicació i, conscients que la temporada no ha estat la desitjada, no han sabut trobar quins han estat els motius

Tot i que la temporada a Segona Divisió B encara no s’ha acabat, quedant una jornada per a disputar-se, si que ho ha fet pel Lleida Esportiu i és que davant l’Atlético Baleares, els de la Terra Ferma van disputar l’últim partit de la temporada. Aquest cap de setmana, quan juguin tots els equips del grup, el Lleida Esportiu rebrà els tres punts de forma automàtica ja que el partit contra l’Ontinyent no es disputa per la desaparició del club de la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, ja est pot fer balanç de la temporada que ha dut a terme l’equip de la capital del Segrià i en conseqüència trobar els motius que han fet del Lleida Esportiu, un equip completament diferent respecte a la primera i a la segona volta. Pedro Martin, el màxim golejador de l’equip, parlava d’un aprenentatge, el viscut aquest any: "Jo crec que n'hem d'aprendre, sóc un noi positiu dins de lo poc que ho té això. Cal aprendre i que ens serveixi per millorar"

Per la seva part, Marc Martínez, ha dit que cal fer autocrítica, des de totes les parts: "Per nosaltres ha estat una temporada decepcionant, teníem expectatives molt altes i toca fer autocrítica i veure què ha passat, serà difícil entendre què ha passat".

L’últim home en atendre als mitjans de comunicació ha estat César Soriano, que intentava explicar la temporada de la següent forma: "Està clar que a la segona volta hem fet moltes coses malament, a la primera en vam fer moltes de bé, però en les dues àrees, en la segona volta no hem estat bé i això ha marcat la temporada".

Els tres jugadors, que tenen contracte de cara a l’any vinent, han manifestat la voluntat de complir-lo i, en conseqüència, formar part de la plantilla del Lleida Esportiu la temporada vinent.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.