Notícies

La Paeria reformarà els vestidors del pavelló Onze de Setembre i del camp de futbol del Gardeny

Imatge d'arxiu del pavelló Onze de Setembre de Lleida.
Ajuntament de Lleida

El termini d'execució de les obres serà de tres mesos i el pressupost és de 150.000 euros

L’Ajuntament de Lleida reformarà els vestuaris del pavelló Onze de Setembre i del Camp de Futbol de Gardeny. El consistori ha aprovat el plec de clàusules administratives per a la contractació de les obres i ha iniciat el seu procediment licitatori.

La reforma dels vestuaris del poliesportiu de l’Onze de Setembre consistirà en una renovació global de la imatge de les instal·lacions amb l’objectiu d’aconseguir unes òptimes condicions higièniques i de manteniment. A més, el projecte de millora preveu una redistribució del vestuari de l’equip d’hoquei patins ICG Software Lleida Llista.

Pel que fa al projecte de reforma del Camp de Gardeny, preveu actuar a la zona de vestuaris, conformada actualment per dues edificacions annexes de construcció de dues èpoques diferents, i es preveu també una millora de la zona exterior de tancament, eliminant la tanca actual i construint un nou mur de contenció.

El termini previst per a l’execució de les obres serà de prop de tres mesos i el conjunt de les actuacions ascendeix a uns 150.000 euros.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.