Notícies

La Paeria ordena l’enderroc d’una part d’una torre de l’Horta de Lleida

Es tracta de la darrera planta de l’habitatge de la família Plaza que hi ha a la partida Caparrella, els qui han mantingut un llarg litigi amb ramaderia Pifarré pel dret de pas en un camí

L’ordre d’enderroc ve motiva perquè s’ha construït una nova planta a l’habitatge existent sense poder-se fer. Si bé és cert que la Família Plaza havia demanat una autorització per fer una petita ampliació, en cap cas l’autorització l’ajuntament de Lleida contemplava aquesta possibilitat de fer tota la planta, perquè la normativa d’aquesta zona ho prohibeix.

Per tot plegat, a més, s’ha sancionat els responsables amb una multa de 300 euros.

Alguns veïns de la zona s’han preguntat com es possible que un dels propietaris d’aquesta torre, l'alcalde de Barbens, desconegui les normatives urbanístiques o que hagi intentat saltar-se la legalitat.

Alguns veïns de la zona s’han preguntat com es possible que un dels propietaris d’aquesta torre, l'alcalde de Barbens, desconegui les normatives urbanístiques o que hagi intentat saltar-se la legalitat. De fet no és el primer cop que l’alcalde d’aquest municipi, Luis Plaza, rep sentències desfavorables similars. Al mateix municipi de Barbens ja va haver d’enderrocar uns trasters, per també saltar-se la llei excedint-se amb l’altura màxima.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.