Notícies

La Paeria ha finalitzat la reparació l’esvoranc de l’avinguda de Francesc Macià

De moment, es mantenen les planxes metàl·liques fins aquest divendres a l'espera que el paviment qualli definitivament perquè no es faci malbé

L'Ajuntament de Lleida ha finalitzat els treballs per reparar definitivament l’esvoranc de l’avinguda de Francesc Macià, a l’alçada del carrer de Saragossa i del pàrquing de Sant Joan. De moment, es mantenen les planxes metàl•liques fins aquest divendres a l'espera que el paviment qualli definitivament i no es faci malbé amb el pas del vehicles. Igualment, les planxes metàl•liques garanteixen el normal funcionament de l'aparcament minimitzant l'impacte dels usuaris i de l'activitat comercial.

Els tècnics de l'empresa Aigües de Lleida van comprovar que l’origen de l’esvoranc era una fuita de la xarxa d’aigua potable. Després de passar unes càmeres per les canonades de les xarxes de clavegueram i de l’aigua i de fer les corresponents comprovacions del seu estat, van detectar que els problemes derivaven d’una fuita en una canonada en la xarxa d’aigua.

Conseqüentment, es va procedir a fer la reparació completa i definitiva del tram de vorera sota el qual es va localitzar la filtració d’aigua, reomplint de terra, compactant i posant de nou el paviment de la vorera afectada, que coincideix amb l’accés de sortida del pàrquing.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.