Notícies

La Paeria farà públics els comptes dels grups municipals del consistori

Ajuntament de Lleida

D'acord amb una proposta de Ciutadans, totes les formacions hauran de fer públics els informes que envien al Tribunal de Comptes

La Paeria farà públics els comptes dels grups municipals del consistori. Així ho ha aprovat la Comissió de la Transparència de l'Ajuntament de Lleida per unanimitat de totes les formacions.

D'acord amb la proposta presentada pel grup municipal de Ciutadans, totes les formacions hauran de fer arribar al consistori els mateixos informes que envien al Tribunal de Comptes, i aquests seran posats a disposició de tota la ciutadania a través del web municipal.

D'altra banda, la Comissió també ha aprovat una proposta de la Crida per Lleida per publicar la declaració de béns actualitzada dels regidors i regidores al lloc web de la Paeria. El termini proposat per la Comissió és que sigui pública a finals d'aquest gener.

En canvi, s'ha desestimat una proposta del Comú per elaborar una ordenança específica de Transparència, amb vots en contra de PSC i Ciutadans, vots a favor d'Esquerra, Crida per Lleida i Comú, i l'abstenció de Convergència i Unió i el PP.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.