Notícies

La Paeria estudia l'ampliació i la fusió de les línies 11 i 4 d'autobús

La proposta entraria en funcionament un cop enllestit el nou accés a Gardeny, a finals de setembre

L’ajuntament de Lleida està acabant d’estudiar l’ampliació i la fusió de les actuals línies 11 i 4 de la nova xarxa de transport urbà de la ciutat, que suposarà modificar, bàsicament, el servei als barris de Pardinyes i Mariola.
Una proposta que entrarà en funcionament un cop estigui acabat el nou accés a Gardeny des del passeig de Ronda, previst per finals del mes de setembre.

D’aquesta manera, s’amplia el recorregut de l’actual línia 11 fins a la glorieta de Font i Quer i l’avinguda Pearson i, a més, tindran més servei per la nit i els dissabtes.

Per la seva banda, els veïns de la Mariola podran accedir al centre de la ciutat a través de Rambla d’Aragó, Ricard Viñes i l’ambulatori de Prat de la Riba.

Els veïns de la part antiga de Pardinyes tindran una connexió directa a l’hospital Arnau de Vilanova que els permet anar al Parc Científic de Gardeny i els de Mariola podran accedir al centre-Zona Alta i anar, per exemple, al mercat del Barris Nord els dissabtes o al Parc de la Mitjana.

Així mateix, els veïns del centre i la Zona Alta i els veïns de la zona d’Acadèmia i la plaça de l’Exèrcit disposaran d’una línia directa als hospitals Arnau de Vilanova i Santa Maria i al mercat de Ronda-Fleming que fins ara no tenien.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.