Notícies

La Marxa Popular Saludable de Riupedrós s’estrena a Vilaller

Diputació de Lleida

Els participants podran optar entre dues distàncies, 16 i 8 quilòmetres, en una jornada que s’integra dins el circuit de marxes saludables Marxa.cat

El municipi de Vilaller, situat a la comarca de l’Alta Ribagorça, acollirà aquest diumenge la primera edició de la Marxa Popular Saludable de Riupedrós, una prova que forma part del calendari de Marxa.cat. La jornada està concebuda com una festa per gaudir en família i amb amics dins de l’entorn natural de la zona.

Els participants podran escollir entre el trajecte llarg, anomenat Marxa, que constarà de 16 quilòmetres, i el curt, batejat com a Marxeta, que tindrà un recorregut de 8 quilòmetres. Joan Ramon Peguera, representant de l’Associació Atlètica Km0 Ponent, organitzadora del calendari de Marxes.cat, ha destacat que és l’única marxa del circuit “que es fa a l’estiu i que complementa el calendari”, ja que permet “gaudir-ne des dels corredors fins a la família”. Peguera ha precisat que la ruta serà també d’alt valor històric, amb el pas per un molí del segle XIX, tres pobles, uns paisatges espectaculars i una temperatura força agradable”.

Les dues rutes de la Marxa de Riupedrós, sortiran de manera esglaonada de les 10.00 a les 10.30 hores del matí.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.