Notícies

La Marxa de Tardor del Baix Set arriba el diumenge 22 dins el circuit Marxa.cat

Diputació de Lleida

L’organització va a càrrec dels ajuntaments de Montoliu de Lleida i de Sudanell, que serà el punt de sortida, i oferirà als participants l’opció d’escollir entre quatre recorreguts que van des dels 4 fins als 27 quilòmetres

La segona Marxa de la Tardor del Baix Set, que se celebrarà el diumenge 22 d'octubre, espera comptar amb unes 700 persones en una jornada no competitiva. L'organització, que va a càrrec dels Ajuntaments de Montoliu de Lleida i Sudanell, ha preparat quatre distàncies. La ruta més curta –que és novetat d’enguany i que portarà fins a la desembocadura del riu Set– serà l’anomenada “Puput” (ruta blava), de 4,6 quilòmetres, i la més llarga serà la coneguda com a “Milà Negre” (ruta vermella), de 27,5 quilòmetres. Aquesta darrera ofereix l’ascens a dos tossals, el Tossal Blanc, al terme de Montoliu, i el Tossal del Senyor, a Sunyer, que són magnífics miradors de la Plana de Lleida i de la Vall del Set. També hi haurà la ruta “Esplugabous” (ruta verda), de 9 quilòmetres, i la “Cigonya” (ruta groga), de 16,3 quilòmetres. D’aquesta manera, s’amplia el ventall d’opcions.

"Baix Set" és un neologisme de caràcter topogràfic que dóna nom a la marxa, durant la qual es recorre en sentit ascendent bona part del tram final de la Vall del riu Set, un riu que neix a la Serra de la Llena, a tocar de l'ermita de Sant Miquel de la Tosca, i que desemboca al Segre al terme municipal de Sudanell, indret que es visitarà durant el recorregut. La sortida, que serà lliure i esglaonada, es farà des de Sudanell de 8.00 a 8.30 hores del matí.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.