Notícies

La marxa de la boira tanca les inscripcions amb 700 participants

Se celebrarà diumenge vinent a Mollerussa

La marxa de la boira, que se celebrarà diumenge vinent, ja ha tancat les inscripcions després d’esgotar les 700 places que oferia en aquesta 3era edició. Enguany el certamen, que està obert a caminants i atletes de totes less edats, se celebrarà a Mollerussa.

La marxa de la boira guanya cada edició adeptes, tenint en compte que en l’anterior hi van participar 400 persones. El certamen és una activitat ambulant, de descoberta del territori i no comptetitiva. La Marxa de la Boira també cuidarà el vessant social, ja que dedicarà 1 euro de cada inscripció a una ajuda solidària. En concert es destinarà a l’Escola Siloé de Mollerussa, un centre públic d’Educació Especial que atén alumnes amb discapacitat intel•lectual. Paral•lelament també es repetirà el concurs fotogràfic d’Instagram, amb els premis de col•laboradors com l’Escola de Vol La Serra de Mollerussa i l’Hotel Jardí.
Un dels objectius d’enguany serà potenciar l’ús esportiu de la banqueta arbrada de Mollerussa, el Salt del Duran i tots els altres paratges per on passa la marxa. El recorregut serà aproximadament d'uns 10 kilòmetres en el circuit curt i de 22 en el llarg, ambdós circulars. La Marxa de la Boira compta amb el suport de l’Ajuntament de Mollerussa, l’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig, la Diputació de Lleida i Ara Lleida.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.