Notícies

"La llibertat la dóna la toga?", l'editorial del Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

I els jutges diuen que Torra s'ha passat demanant dimissions a la judicatura després de conèixer que hi ha jutges que tracten una part de la població com a "nazis" "colpistes" o que "inoculen virus". Diuen que això és llibertat d'expressió. D'acord. Potser ara entenem el perquè s'ha pogut saber que un d'aquests magistrats que deia tot plegat és el que va absoldre Jiménez Losantos per dir nazis als independentistes. Clar, si ja ho diu ell.

El que no entenc és el fet que, si hi ha llibertat d'expressió, hem de deixar que uns parlin i els altres no. Què passa amb els rapers? Què passa amb els titellaires? Aquests no en tenen de llibertat? O només te la dóna la toga?

Ah, per cert! Que ha obert la Cuirassa de Lleida! No vull barrejar conceptes, però suposo que tothom és conscient que, si s'han trobat restes, és pel fet que els jueus que hi vivien van marxar a corre-cuita pel fet que estaven sent perseguits. Ells també tenien drets... Fins que un dia que es va decidir que els drets només eren per uns quants. Els que feien i aplicaven la llei.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.