Notícies

La Junta de Govern Local tramet a la Generalitat la modificació del pla d'ordenació de Torres Salses

El canvi permetrà realitzar una nova connexió amb el carrer Almeria i amb la N-240 en direcció a Tarragona

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Lleida ha tramès a la Generalitat la modificació puntual del Pla Parcial d'ordenació de la zona de Torres Salses. Aquest canvi permetrà realitzar una nova connexió amb el carrer Almeria i amb la N-240 en direcció a Tarragona.

Aquestes modificacions realitzades responen a les millores requerides per Urbanisme de la Generalitat. El Pla Parcial de Torre Salses ha de permetre el desenvolupament d'una àrea comercial de 55.000 metres quadrats, promoguda per l'empresa Eurofund Parc Lleida, i també una nova àrea residencial de la ciutat, que connectarà els barris de Magraners i la Bordeta amb el de Cappont.

La connexió es construirà en el moment que sigui necessària en funció del desenvolupament comercial. A més, als establiments comercials que s'hi instal·lin se'ls requerirà que aportin els seus estudis de mobilitat per poder reforçar el transport públic quan sigui necessari.

Un cop aprovat, aquest informe es trametrà a la comissió territorial d'Urbanisme, i un cop rebi el vistiplau passarà al ple municipal per a la seva aprovació definitiva.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.