Notícies

La igualtat de gènere i els drets laborals seran l'eix vertebrador de la 13a edició del Cinemón, el cicle de cinema solidari al carrer de Lleida

Durant els dos dies del cicle es projectaran 5 curtmetratges i dues pel·lícules: 'Caramel', de Nadine Labaki, i 'Figuras Ocultas', de Theodore Melfi

La igualtat de gènere i els drets laborals seran l'eix vertebrador de la 13a edició del Cinemón, el cicle de cinema solidari al carrer de Lleida. Se celebra aquest divendres i dissabte als Jardins de les Magnòlies, al barri de Balàfia.

Durant els dos dies del cicle es projectaran 5 curtmetratges i dues pel·lícules: 'Caramel', de Nadine Labaki, i 'Figuras Ocultas', de Theodore Melfi. L'activitat està organitzada per Sindicalistes Solidaris i la UGT de les Terres de Lleida.

A banda de les projeccions, en el marc del Cinemón també es presentarà l'exposició 'Solidaritat i compromís', de la Fundació Josep Comaposada, i durant els dos dies del cicle es podran comprar productes típics de la gastronomia del Magreb.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.