Notícies

La Guardia Urbana ha detingut aquest dimecres dos homes per maltractament

Haurien agredit la seva parella i exparella

En els primers dels casos, la víctima hauria estat una dona de 58 anys i veïna de Lleida. aquesta va denunciar a primera hora del matí que la seva parella l’havia agredit i que havia rebut en reiterades ocasions amenaces. Així ho va acreditar amb un part de lesions. A més, ha explicat la dona, s’havia endut les claus del domicili i les claus del vehicle de la seva propietat.

Al migdia la dona va donar l’alerta al cos que l’agressor s’acabava de personar a casa seva. Els agents van personar-se al lloc i van detenir aquesta persona de 51 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida.

En l’altre cas, al vespre, una dona alertava que havia estat agredida al replà del seu immoble per la seva exparella. Els agents de la guàrdia urbana es van personar ràpidament al lloc, al carrer Castella, i van inspeccionar la escala i el pàrquing de la comunitat amb resultat negatiu.

Seguidament, la dona va realitzar acta de manifestació amb valor de denuncia, que havia sofert varis cops de puny a la cara i al cos per la seva exparella. Els agents van fer una recerca per la zona i van localitzar el vehicle al carrer Camí de Corbins, moment en que es va personar al lloc l’agressor. Allà van detenir aquesta persona de 30 anys, nascut a Romania i veí de Lleida.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.