Notícies

La fruita, un dels protagonistes del Cucalòcum de Lleida

Fins a 1.200 infants participen aquests dies als tastos de fruita al Parc per la Infància i la Joventut

La fruita és un dels protagonistes del Cucalòcum de Lleida. Fins al 4 de gener, 1.200 infants participaran als tastos de fruita al Parc per la Infància i la Joventut. La campanya 'Disfruita-la' ha tornat aquest divendres, per cinquè any consecutiu, a la fira Cucalòcum de Lleida.

Aquesta campanya del sindicat agrari Unió de Pagesos promou el consum de la fruita dolça entre infants i joves.

El responsable nacional del sector de fruita dolça del sindicat, Xavier Gorgues, ha explicat que l'objectiu és que "els més petits sàpiguen triar la fruita pel color, la forma, el gust, i així descobreixin la varietat que hi ha". A l'activitat se'ls dóna fruita trossejada amb pell perquè coneguin així diferents textures. Segons Gorgues, així s’aconsegueix que els infants siguin consumidors de fruita en el futur.

Els tastos de la campanya 'Disfruita-la' es faran durant aquest cap de setmana i també el pròxim a les 11 del matí. Als infants se'ls regala una carmanyola en forma de poma plena de fruita de les terres de l'Ebre. Entre elles: poma, pera i mandarina. La campanya compta amb el suport de la Diputació de Lleida i l'Obra Social de La Caixa.

Els tastos estan amenitzats per la companyia d'animació La Cremallera, amb el nou espectacle 'Disfruita-la xic', que s'ha estrenat aquest any.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.