Notícies

La FAV, contrària a les patrulles de sometents per combatre els robatoris a l'Horta

Ajuntament de Lleida

Aquesta zona de la ciutat ha experimentat en els darrers mesos un increment de robatoris, i això ha fet que alguns veïns s'organitzin per patrullar a la zona

La Federació d'Associacions de Veïns de Lleida es mostra contrària a les patrulles de sometents per combatre els robatoris a l'Horta. Aquesta zona de la ciutat ha experimentat en els darrers mesos un increment de robatoris, i això ha fet que alguns veïns s'organitzin per patrullar a la zona.

El vicepresident de la Federació i veí de l'Horta, Francesc Rosselló, afirma que calen solucions per aquesta zona, on en els darrers mesos han augmentat els robatoris en cases i masies aïllades. Segons Rosselló, des de Nadal fins ara hi ha hagut més de 20 robatoris en diferents partides. Tot i això, considera que els sometents no són la solució a aquest problema: "Estem pagant uns Mossos i una seguretat, i nosaltres no hem de fer policies. El que no podem fer és que voltin pels camins els nostres cotxes i els dels nostres veïns. Primer, perquè s'arrisquen a prendre mal".

Rosselló apunta que actualment no hi ha suficients efectius dels Mossos ni de la Guàrdia Urbana a la zona. Considera que, tot i que tenir agents a cada racó no és necessari, sí que caldrien més patrulles a la zona. Una altra possible solució, segons Rosselló, seria la de recuperar la figura dels agents de barri que fa uns anys hi havia a la ciutat.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.