Notícies

La FAPAC proposa a les AMPES que organitzin activitats extraescolars a les escoles que no són col·legis electorals el 21D

ACN

El 21 de desembre ha estat decretat com a dia no lectiu, tot i que sí serà laborable

Activitats organitzades per les AMPES a les escoles que no són col·legis electorals. Aquesta és l'aposta de la FAPAC per mirar d'oferir una solució als pares i mares el dia 21 de desembre, jornada electoral i decretada com a no lectiva, tot i que sí laborable.

Les eleccions al Parlament de Catalunya convocades per l'estat espanyol se celebren en dijous. Un fet que obligarà a molts progenitors a fer mans i mànigues per conciliar la feina i la cura dels fills. Per aquest motiu, la Federació d'Associacions de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya ha proposat a les AMPES dels centres educatius que no són seus electorals que s'organitzin. I així ho han fet ja alguns centres de municipis de Ponent, tal com explica Elisa Solé, presidenta de la FAPAC a Lleida.

La FAPAC havia sol·licitat que el 21 de desembre sigui un dia no laborable, no recuperable i retribuït per a tots els ciutadans. L'entitat fins i tot va recollir 40.000 signatures amb aquesta petició.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.