Notícies

La Diputació de Lleida avançarà 16 milions d'euros als ajuntaments lleidatans corresponents als Fons de Cooperació Local

L'ingrés es farà al llarg d'aquest 2017, i posteriorment l'ens provincial rebrà els diners de la Generalitat

La Diputació de Lleida avançarà 16 milions d'euros als ajuntaments lleidatans corresponents als Fons de Cooperació Local dels anys 2013, 2014 i 2015. L'ingrés es farà al llarg d'aquest 2017, i posteriorment l'ens provincial rebrà els diners de la Generalitat.

Aquest és el tercer cop que les diputacions catalanes avancen el Fons de Cooperació Local. Es tracta d'un recurs que reben tots els ajuntaments, i les quantitats van d'uns 50.000 euros per als municipis més petits, i d'entre 300.000 o 400.000 euros els més grans. El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha apuntat que aquest recurs permetrà als ajuntaments tenir liquiditat per fer front a pagaments corrents.

D'altra banda, Reñé també ha explicat que aquesta setmana ja s'ha fet la sol·licitud formal d'una trobada amb el Ministre de Foment per tal d'abordar la problemàtica de la N-230. En aquesta, segons el president de l'ens provincial, se li ha fet arribar al ministre l'exigència del territori de fer front a les obres necessàries en aquesta carretera. Adjunt a la sol·licitud s'ha enviat el manifest acordat per la quarantena d'alcaldes dels municipis pels quals discorre la N-230, juntament amb els representants comarcals, i els de l'Aran, la Diputació d'Osca i la de Lleida.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.