Notícies

La Diputació de Lleida aprova el projecte de millora de la carretera LV-9723 en el tram que discorre per Gavet de la Conca

ACN

El pressupost per aquesta actuació està previst en 1,9 milions d'euros

El Ple de la Diputació de Lleida ha aprovat el projecte de millora de la carretera LV-9723 en el tram que discorre per Gavet de la Conca. El pressupost per aquesta actuació està previst en 1,9 milions d'euros. L'actuació té com a objectiu la reparació del ferm de la carretera, així com un eixamplament d'aquesta.

Paral·lelament al projecte constructiu, el ple de la Diputació també ha aprovat l'estudi d'impacte ambiental necessari per tirar endavant l'actuació, ja que el tram inicial de la carretera discorre per la Serra del Montsec, un Espai d'Interès Natural pertanyent a la Xarxa Natura 2000. Així doncs, malgrat l'aprovació del pla, aquest encarà haurà de sotmetre's a exposició pública i faltarà també el vistiplau d'altres organismes.

El ple de la Diputació també ha aprovat les normes reguladores de la concessió de subvencions a entitats locals per afavorir el pas a una economia baixa en carboni. Aquests ajuts seran accessibles per a tots els municipis de la demarcació, a excepció de la ciutat de Lleida. La Diputació ha aprovat sufragar el 25% d'aquests projectes, mentre que els ajuntaments assumiran un altre 25% i l'altra meitat se sufragarà amb fons comunitaris.

Per últim, el ple de la Diputació ha acceptat la renúncia de la diputada del PDeCAT, Rosa Maria Mora, per raons personals. Tot plegat en un ple que ha durat menys de 15 minuts.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.