Notícies

La Cursa dels Templers ja supera els 500 inscrits

La prova, que es disputarà el 4 de març, també es converteix enguany en el certament de "Lo Recapte", que organitza anualment Ua1 Lleida Ràdio per ajudar solidàriament al Banc dels Aliments de Lleida

La Cursa dels Templers de Lleida ja ha superat el mig miler de corredors per a una cita que es disputarà aquest diumenge amb el Turó de Gardeny com a punt neuràlgic. La prova, que arriba a la seva dotzena edició, omplirà de runners alguns dels carrers més importants de la ciutat de Lleida, en una jornada que també pretén ser solidària. Amb la col•laboració d'Ua1 Lleida Ràdio, la Cursa dels Templers també es converteix en el certamen anual de "Lo Recapte" per ajudar al Banc dels Aliments de Lleida.

Es destinarà un euro de cada inscripció a aquesta associació i els participants també hi poden col•laborar portant aliments com oli, llet, conserves o llegums, entre altres. Les persones que se sumin donant aliment, entraran a un sorteig de regals que s'entregaran en acabar la prova. Ivan Espílez, de l'Associació Esportiva Ekke, parla d'un increment de corredors respecte a l'última edició de l'esdeveniment. "Estem satisfets perquè ja hem superat la xifra de corredors de l'any passat, això vol dir que la prova torna a créixer i ens agrada formar part d'aquesta iniciativa solidària per recollir productes per als més necessitats".

Les inscripcions es poden fer a través del web de la cursa (www.templers.cat) fins al divendres a les 14.00 hores de la tarda. Dissabte tindran lloc les curses infantils, amb animació i activitats paral•leles, mentre que el diumenge la cursa de 10 quilòmetres començarà a dos quarts d'onze del matí. Un cop acabada la prova atlètica, el grup lleidatà Enzel posarà la nota musical.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.