Notícies

La CUP inicia una recollida de signatures per demanar que la biblioteca de Sort s'ubiqui definitivament a l'edifici de l'Oficina de Turisme

Les obres de l'immoble que havia d'acollir l'equipament fa deu anys que estan abandonades

La CUP demana una solució definitiva per la Biblioteca Comarcal de Sort i que la ubicació definitiva sigui a la primera planta de l'edifici de l'Oficina Comarcal de Turisme. Actualment, la biblioteca es troba a un edifici de La Caixa, però el contracte de lloguer ha acabat i l’espai ha de quedar buit el pròxim mes de febrer.

Davant aquesta situació, l'Ajuntament de Sort ha optat per ubicar l’equipament provisionalment al local de lloguer que havia ocupat l'antiga llar d'infants. Després, potser es traslladarà a l'edifici de l'Oficina Comarcal de Turisme i, més endavant, a l'edifici a mig construir de sota el castell.

Des de la CUP han manifestat la seva 'disconformitat vers aquesta "solució provisional'' que, asseguren, un cop adoptades "es prolonguen excessivament en el temps". La formació exposa que el projecte de la nova biblioteca s'ha d'abordar amb ''sentit comú'', però també d'acord amb la normativa i amb celeritat. Per això, la formació ha iniciat una recollida de signatures demanant que es destinin un mínim de 585 metres quadrats de l'Oficina de Turisme a la biblioteca, i que s'enderroquin les obres de l'edifici que l'havia d'acollir i es van abandonar fa uns deu anys.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.