Notícies

La Crida-CUP demana al síndic de greuges de Lleida que investigui la violència policial de l'1-O

Lleida-CUP, PDeCAT, ERC-Avancem i el Comú de Lleida van presentar una moció al darrer Ple instant la Paeria a denunciar per la via penal els responsables de l'operatiu policial

La Crida-CUP demana al síndic de greuges de Lleida que investigui la violència policial de l'1-O. La formació posa com a exemple l'Ajuntament d'Alcarràs, que van anunciar una demanda contra la subdelegada del govern espanyol, Inma Manso, i els comandaments policials que van ordenar la càrrega al col•legi del municipi on es van produir una desena de ferits.
Francesc Gabarrell, de la Crida, explica el què demanen al Sindic de Greuges. Gabarrell explica que vol que s'investigui les agressions policials del passat 1 d'octubre. S'han basat en el model del municipi d'Alcarràs i també volen que se'ls expliqui perquè l'Ajuntament de Lleida no ho fa.

Cal recordar que els grups municipals de la Crida per Lleida-CUP, PDeCAT, ERC-Avancem i el Comú de Lleida van presentar una moció al darrer Ple instant la Paeria a denunciar per la via penal els responsables de l'operatiu policial.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.