Notícies

La coproducció argentí-espanyola “Nieve negra” inaugurarà la 23 ena Mostra de Cinema Llatinoamericà

La cinta, protagonitzada per Ricardo Darín, Leonardo Sbaraglia, l’actriu catalana Laia Costa i Federico Luppi, es projectarà el dijous 30 de març a la Llotja

Nou llargmetratges representant onze nacionalitats diferents competiran a la Secció Oficial de la 23a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, que se celebrarà a Lleida del 27 de març al 2 d’abril. Destaca l’estrena catalana de la coproducció argentí-espanyola “Nieve negra”.

La cinta, protagonitzada per Ricardo Darín, Leonardo Sbaraglia, l’actriu catalana Laia Costa i Federico Luppi, es projectarà el dijous 30 de març a la Llotja durant la inauguració. La Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya posa a disposició del públic les entrades per assistir gratuïtament a la inauguració. Es poden recollir a partir d'aquest dilluns i fins a exhaurir existències. La mexicana La región salvaja o la colombiana La mujer del animal formaran part de la programació d’enguany. El director de la Mostra, Juan Ferrer, destaca la qualitat de les pel.lícules del cartell d’aquesta edició, moltes d'elles premiades en molts festivals.

Enguany el certamen ha canviat el format i els documentals es projectaran del 27 al 30 de març a la Udl. Pel que fa als curtmetratges de la secció focial es projectara al CaixaForum Lleida. destaca la producció catalana, candidata als óscars Timecode.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.