Notícies

La Coordinadora 8 M Lleida inicia la campanya informativa sobre la vaga feminista a l’hospital Arnau de Vilanova

Les organitzacions feministes han triat aquest lloc per iniciar la campanya informativa, perquè els espais sanitaris, igual que els educatius i els d’atenció a la dependència i les cures, són espais fortament feminitzats

A més, diu la coordinadora, tenen una manca de drets d’igualtat laboral i de representació de dones en els consells i juntes directives.

La informació que s’ha transmès ha estat sobre la convocatòria de vaga de 24 pel proper dia 8 de març i la cobertura legal de la mateixa a totes les treballadores. Així mateix s’ha posat especial atenció en les usuàries i acompanyants de malats que hi ha al centre, explicant que la vaga també és de cures per aquí sigui reconeguda la seva feina, econòmicament i social. I s’ha fet una crida a totes les dones a participar el comitè de vaga que es constituirà el proper dia 14 de febrer al rectorat de la UdL.

La Vaga Feminista del proper 8 de març és laboral, social, estudiantil i de cures i té diferents eixos de treball i denúncia com són la feminització de la pobresa, la igualtat de drets laborals i socials, els drets sexuals i reproductius o la lluita contra la violència masclista.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.