Notícies

A per la cinquena seguida al Barris Nord

L’ICG Força Lleida rep al Coruña aquest dijous a les vuit del vespre amb l’objectiu de mantenir la bona dinàmica a la capital del Segrià

Nou partit per mantenir viva l’espurna dels play-off encara encesa. Aquest dimecres Jorge Serna reflexionava sobre el fet de gaudir de la situació i del tram final de la temporada en comptes d’afegir-li pressió a l’equip en la consecució del segon objectiu de la temporada que passa per aconseguir un bitllet per a disputar la promoció d’ascens a l’ACB.

Un ICG Força Lleida que arriba en un dels millors moments de la temporada i és que encadena tres victòries seguides i quatre de consecutives al Barris Nord. En aquest sentit, Serna creu que l’equip arriba en un bon moment pel partit davant el Coruña: "La veritat és que estem en el moment desitjat. Sembla que després de setmanes de treball sembla que comencen a donar el seu fruit. L'equip cada cop es troba millor i ens passem millor la pilota".

Si aconsegueixen la victòria, els lleidatans aconseguirien la dissetena de la temporada i per tant continuarien obtenint uns números molt per damunt dels previstos pel propi Serna a principi de temporada: "Ara estem a prop d'un 50% de balanç de victòries i derrotes. Això pel Lleida és increïble i se que per l'aficionat no té importància, però jo a l'agost em tornava boig al meu despatx per intentar treure 13 victòries".

A davant l’ICG Força Lleida tindrà a un Leyma Coruña que ocupa la tretzena posició i que encadena dues derrotes consecutives. El factor Barris Nord s’haurà de tornar a notar aquest dijous a les vuit del vespre per ajudar als de negre a aconseguir la cinquena victòria seguida a la capital del Segrià.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.