Notícies

"La casa de los másters, el nou culebrot de Netflix", l'editorial de la Miriam Garcia a l'Informatiu Migdia

ACN

He començat a veure 'La casa de las flores'. És una nova sèrie de Netflix que s'està començant a fer viral a les xarxes per la manera de parlar d'una de les seves protagonistes. Es tracta d'un culebrot amb grans tocs d'humor negre, que segueix la vida d'una família. La sèrie comença amb un suïcidi, i en ella hi ha amants, dobles vides, sortides de l'armari, compromisos, ruptures, revenges... Tot amanit, com deia, amb grans dosis d'humor.

Doncs això es queda curt amb el serial dels màsters, les tesis, els doctorats, els currículums... Pedro Sánchez ja ha publicat avui la seva, i la Moncloa diu que està tot en ordre. Albert Rivera ha modificat el seu currículum al web del Congreso, però segueix sense aparèixer el doctorat que si que apareixia al web del Parlament. Ada Colau ha demanat perdó per les sospites vessades sobre la Universitat de Barcelona. I ara la Rey Juan Carlos denuncia que s'han esborrat milers de correus de l'època en que Cifuentes, Casado i Montón van cursar els seus "màsters".

Senyors de Netflix, els faig una proposta: La casa de los másters. Una comèdia, amb molts tocs d'humor negre, que fa riure i plorar a l'hora. Això sí, Mariano Rajoy ja no hi és, així que ens hem quedat sense el personatge que parla estrany...

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.