Notícies

La cantant Tui Higgins i el pianista Xavier Monge tiren endavant el seu projecte discogràfic

Els músics lleidatans ja han superat els els 6.000 euros demanats i quan falten 10 dies per acabar la campanya de micromecenatge ja en porten 6.390

Els músics lleidatans Tui Higgins i Xavier Monge han aconseguit sobrepassar els 6.000 euros demanats per fer un disc revisant des del jazz el repertori de la cantautora Cecilia.

La cantant i el pianista, juntament amb el productor Manel Montañés tenen en marxa un projecte que busca micromecenatge a través de la plataforma Verkami.

A l’enregistrament també hi participaran els músics Xavier Maureta, Rai Ferrer i Jeppe Rasmussen. Les fotos del disc seran de Josep Maria Súria i el disseny del anirà a càrrec del dibuixant Josep Maria Cazares.

Quan falten 10 dies per al final de la campanya de finançament, 124 micromecenes han aconseguit superar la xifra necessària i ja arriben als 6.390 euros.
Els promotors de la campanya la mantenen oberta per a qui vulgui aconseguir alguna de les recompenses, que van des de rebre 2 dels temes enregistrats amb dedicatòria i una invitació a un concert per a micromecenes fins a un concert particular, passant per les opcions amb les quals es pot aconseguir el disc complet i entrades per als concerts.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.