Notícies

La Cambra de Comerç de Lleida obre la convocatòria d'ajuts per valor de 600.000 euros per a les empreses lleidatanes

Google Maps

Estan recollits en 8 línies d'ajuts adreçades a potenciar la innovació, la internacionalització o la implantació de noves tecnologies, entre altres

La Cambra de Comerç de Lleida obre la convocatòria d'ajuts per valor de 600.000 euros per a les empreses lleidatanes. Estan recollits en 8 línies d'ajuts adreçades a potenciar la innovació, la internacionalització o la implantació de noves tecnologies, entre altres.

El Programa Innocámaras té com a objectiu assessorar i ajudar econòmicament aquelles petites i mitjanes empreses que vulguin desenvolupar solucions innovadores que les facin més competitives. D'altra banda, els programes Xpande i Xpande Digital se centren a fomentar la internacionalització de l'empresa lleidatana.

En el marc de les noves tecnologies hi ha oberta la línia TICCámaras per impulsar la implantació de les noves tecnologies a les Pimes lleidatanes. Dues ajudes més estan adreçades específicament al comerç detallista de les comarques de Lleida i a l'impuls de l'activitat turística.

Finalment, també hi ha un paquet d'ajuts destinats a la contractació de joves que hagin fet els cursos de capacitació gratuïts que organitza la Cambra de Comerç, així com de suport a aquells que vulguin impulsar un negoci d'autoocupació.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.