Notícies

La 3a edició de 'Lo Recapte' d'UA1 Lleida Ràdio i la Cursa dels Templers aconsegueixen més de 6.000 quilos d'aliments per als més desafavorits

Ua1 Lleida Ràdio

La iniciativa solidària amb el Banc dels Aliments de Lleida s'ha agermanat enguany per primer cop amb la Cursa dels Templers, organitzada pel Gimnàs Ekke

La 3a edició de 'Lo Recapte' d'UA1 Lleida Ràdio ha aconseguit més de 6.000 quilos d'aliments per als més desafavorits. La iniciativa solidària amb el Banc dels Aliments de Lleida s'ha agermanat enguany per primer cop amb la Cursa dels Templers, organitzada pel Gimnàs Ekke.

En els dies previs a la cursa, Lo Recapte ha aconseguit recollir uns 5.000 quilos de productes als supermercats Plusfresc, col·laboradors de la causa, i als centres esportius adherits a la iniciativa.Aquests se sumen als prop de 600 quilos recollits durant el dia de les curses infantils i la cursa d'adults. Tot plegat, tal com explica el director del Banc dels Aliments de Lleida, Oriol Berenguer, servirà per ajudar aquells qui més ho necessiten.

Als aliments recollits caldrà sumar-hi els 620 euros de les inscripcions a la cursa, que es destinaran a la compra de més productes. I també els 510 euros recaptats pel Lleida Esportiu amb la venda d'entrades del partit contra l'Alcoià.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.