Notícies

L’Associació de Veïns del barri de la Bordeta de Lleida no veu adequades les teles que s’han proposat per cobrir la pista poliesportiva

L’Associació de Veïns del barri de la Bordeta de Lleida no veu adequades les teles que s’han proposat per cobrir la pista poliesportiva. Creuen que per a l’estiu poden estar bé, ja que donen ombra, però que no servirien de res en cas de pluja.

La presidenta de l’entitat, Mari Carmen Guerrero, creu que els fons per dur a terme l’actuació s’haurien d’invertir d’una millor manera, "aquestes teles encara que ens diguin que poden durar anys no ho creiem, perquè amb les ventades i els canvis de temperatures és molt difícil. Si es fa una despesa tan gran que sigui per quelcom que valgui la pena, que sigui efectiu per la utilització que se l'hi ha de donar i que sigui una despesa que amb un cert temps no s'hagi d'anar canviant".

D’altra banda, Guerrero afirma que segueix la preocupació entre els veïns pel tema dels pisos okupes. En aquest sentit, segueixen reclamant un augment de la vigilància per part dels diferents cossos policials.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.