Notícies

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, presenta la seva candidatura com a alcaldable socialista

L’acte ha estat presidit per la Ministra de Política Territorial, Meritxell Batet, i el primer secretari del PSC, Miquel Iceta

Aquesta és la primera candidatura com alcaldable per Larrosa, que és el paer en cap de Lleida des del passat 29 d’agost, després de la dimissió d’Àngel Ros. La seva llista estarà formada, entre altres, per Jaume Sellés, antic secretari general de CCOO a Lleida, el tinent d’alcalde, Xavier Rodamilans o el regidor de l’Horta, Joan Queralt.

Larrosa ha explicat que els seus eixos principals en aquesta candidatura són "la igualtat, la justícia social i crear més llocs de treball". A més ha fet referència a la situació política, on ha dit que "“en moments polítics delicats com l’actual el diàleg i els valors són claus per liderar una ciutat des de la responsabilitat i el compromís”.

Durant l'acte la Ministra de Política Territorial, Meritxell Batet, s'ha mostrat contenta de poder acompanyar a Larrosa en un dia com aquest, "és un orgull, no només perquè l'admiro com a socialista, sinó perquè també el considero un amic".

D'altra banda, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, també ha valorat favorablement aquesta candidatura i ha aprofitat per animar als assistents a votar a les properes eleccions, i ha fet referència al moment polític: “Hi ha partits que s’omplen la boc del territori però, després, quan governen no fan res. Lleida ha estat present perquè ha tingut bons alcaldes, com ho és i ho continuarà sent el Fèlix Larrosa, alcaldes que han mirat pel progrés de la ciutat i del conjunt de les terres del Ponent”.

A l'acte hi ha assistit, aproximadament, dos centenars de persones, amb representants de diferents entitats i institucions lleidatanes.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.