Notícies

L’Ajuntament de Mollerussa ha acomiadat el tècnic acusat de pornografia infantil i s’ha personat en la causa

L’alcalde, Marc Solsona, ha anunciat la creació d’un servei d’acompanyament i assessorament psicològic a les víctimes

L’alcalde ha explicat que una vegada s’hagin personat en la causa contra el tècnic municipal detingut, confien poder accedir al sumari, que s’ha aixecat aquest dilluns, i conèixer “l’abast real de la situació”. En aquest sentit, l'alcalde ha assegurat que la detenció del tècnic ha generat una ''alarma social'' i des de l'Ajuntament no podien ''quedar passius'' davant d'això. Amb l'accés el sumari, al consistori esperen poder estar al corrent de qualsevol afectació que puguin tenir els fets delictius del tècnic, no només a nivell laboral estricte de l'Ajuntament sinó també en la totalitat del municipi.

Recordem que el jutjat de guàrdia de Balaguer va ordenar aquest diumenge presó provisional comunicada i sense fiança pel detingut per corrupció de menors. Se l'acusa d'un delicte d'acostament a menors amb finalitats sexuals a través d'Internet fent-se passar per una noia jove.

Actualment, la policia estaria analitzant fins a 15 GB de material trobat els seus dispositius informàtics i telèfon mòbil.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.