Notícies

L'última setmana els porcs senglars han causat 10 accidents de trànsit a la demarcació

Els mossos d'Esquadra han destacat la dificultat de prevenir sinistres d’aquest tipus que es donen al conjunt de vies del territori.

Només durant l’última setmana els porcs senglars han causat 10 accidents de trànsit en carreteres de la demarcació de Lleida, segons dades dels mossos d’esquadra. Des del cos policial destacat la dificultat de prevenir sinistres d’aquest tipus que es donen al conjunt de vies del territori.

Durant els últims 5 anys el nombre d’accidents de trànsit a causa de porcs senglars s’han duplicat a la demarcació. Al 2015 van arribar als 302. La punta màxima es va registrar al mes de desembre, amb 75 sinistres d’aquest tipus. La carretera C12 i la C14 enca`pçalen el rànquing d’accidents a la demarcació amb la implicació de porcs senglars. Les vies ràpides, però, com l’AP2 o L’A2 no són alienes a aquesta problemàtica. Jordi Batista, sots inspectors de trànsit a Lleida dels mossos d’esquadra ha explicat que són vies ràpides amb tanca i, quan els senglars la passen, els és molt díficil sortir. "Acaben provocant un accident segur", ha destacat.

Batista ha manifestat que ells el que fan , quan acaba l’any, és facilitar la informació als titulars de les vies perquè prenguin mesures. Ha destacat que, des del cos policial, no tenen cap solució per reduir aquest tipus d’accidents.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.