Notícies

Joan Reñé: "L'obertura del partit a Lleida i el referèndum: objectius del Partit Demòcrata a Lleida aquest 2017"

Ha assegurat que "farem possible que les terres de Lleida siguin un referent en el país en tots els àmbits i ho farem amb criteri i veu propis"

El president del Partit Demòcrata a Lleida, Joan Reñé, ha explicat avui en el transcurs de la tradicional torronada amb els mitjans de comunicació que "les nostres prioritats a Lleida per aquest 2017 són clares: oferir-nos i obrir el partit a la ciutadania per ser la seva eina per gestionar tot allò que ens enriqueixi comunitàriament i el referèndum".

En aquest sentit, acompanyat dels membres de l'executiva i altres responsables de la formació a les comarques de Lleida, Reñé ha afegit que "la ciutadana reclama poder dir quin país volen, això passa per un referèndum i nosaltres tenim l'obligació de fer-ho possible". Ha posat èmfasi en què "des del Partit Demòcrata de Lleida volem ser protagonistes i no espectadors en el procés, al costat del president Puigdemont".

A nivell territorial, el president de la formació ha assegurat que "farem possible que les terres de Lleida siguin un referent en el país en tots els àmbits i ho farem amb criteri i veu propis perquè som qui millor coneix el territori. Volem ser la veu de tots els lleidatans i lleidatanes".

Fent balanç del 2016, ha recordat que ha estat un any ha estat intens per al partit: des del congrés del juliol amb la constitució del nou partit i la nova estructura que acabarà aquest més de desembre amb la constitució tots els comitès locals, "amb processos participatius i intensos". I ha destacat que el Partit Demòcrata es basa en "la centralitat i els valors del respecte, el treball, la solidaritat, el sacrifici i el sentit comú".

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.