Notícies

Jaume Moya considera que el pla de l'Estació de Lleida "és clau" per a la connectivitat de les comarques de Ponent

Ua1 Lleida Ràdio

El candidat dels comuns al Congrés per Lleida creu que aquesta és una infraestructura necessària no només per la capital del Segrià, sinó per a tot el territori

Jaume Moya considera que el pla de l'Estació de Lleida "és clau" per a la connectivitat de les comarques de Ponent. El candidat dels comuns al Congrés per Lleida creu que aquesta és una infraestructura necessària no només per la capital del Segrià, sinó per a tot el territori.

Segons Moya, el trasllat de l'estació d'autobusos per ubicar-la al costat de la de tren seria una millora substancial de la mobilitat de la demarcació. "El pla de l'Estació és clau", afirma Moya, "no només per tota la reforma urbanística al centre de Lleida, per la revitalització d'habitatge social, d'hotels, d'oficines... També és clau per la connectivitat territorial". El candidat explica que "els que vivim al voltant de la ciutat de Lleida notem aquesta manca d'un servei de rodalies, de mitja distància, fins i tot d'un servei d'autobusos que pugui connectar àgilment amb els trens".

A més, des d'un punt de vista comercial, Moya creu que el Pla de l'Estació és "oposat" al de Torre Salses, que considera que és "un model antic i de fracàs". Segons apunta, als Estats Units aquest tipus de "grans centres comercials allunyats del centre de la ciutat han fracassat i estan sent tancats".

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.